Locatie

Dans- en slaapzalen

Het NTDS vindt plaats op het Sportcentrum Universum te Amsterdam. Het is een oranje gebouw met groot ‘universum’ op de gevel, je kan het niet missen. Het sportcentrum is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden het sterk af om met de auto te komen, aangezien er weinig parkeerplekken zijn en deze ongeveer €40 voor het hele weekend kosten.

Adresgegevens locatie
Sportcentrum Universum
Science Park 306
1098 XH Amsterdam

Openbaar vervoer
Het Universum is bereikbaar vanaf station Science Park (10 minuten lopen) en via station Amsterdam Amstel met de bus (stopt vrijwel voor de deur). De treinen en bussen rijden in ieder geval om 0:00 uur nog naar Science Park, maar check 9292.nl voor het handigste reisadvies voor jou!

Parkeren met de auto
Er zijn helaas niet veel parkeerplekken rond het Universum en parkeren in Amsterdam is over het algemeen erg duur. We raden het dus sterk af om (in ieder geval als je uit de randstad komt) met de auto te komen: het Universum is namelijk uitstekend bereikbaar met het OV. Mocht je toch met de auto komen, dan zijn dit de parkeermogelijkheden:

Op Science Park

amsterdam-science-park-parkeerplaatsen

Parkeerplaats P3 (naast het sportcentrum)
Parkeerplaats P7 (achter het gebouw van de Universiteit van Amsterdam)

Parkeerkosten:
Vrijdag van 9:00 tot 21:00: €2,40 per uur
Zaterdag van 9:00 tot 21:00: €1,00 per uur
Zondag: gratis

Let op: parkeren buiten de daarvoor bestemde vakken wordt streng beboet door parkeerwachters van het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer. Ga dus niet zomaar ergens staan omdat er geen plek meer is, check ook even onderstaande opties!

Parkeren op de Carolina MacGillavrylaan
In deze laan (waar de grote groene gebouwen aan staan) die loodrecht op de straat Science Park staat, zijn meestal ook nog wel wat parkeerplekken.