Kosten

Betalingen gaan via de vereniging waar je aangesloten bent. Je teamcaptain zal je informeren waar je het geld naar over moet maken. Voor de kaarten met early-bird korting is de deadline dat het geld bij ons binnen moet zijn 31 december 2016. Zorg dat je tijdig geld overmaakt naar je teamcaptain. Voor betalingen die in 2017 binnenkomen geldt de reguliere prijs. Na aanmelding geldt dat je betaling binnen twee weken binnen moet zijn, anders wordt je aanmelding ingetrokken.

We onderscheiden de volgende categorieën:

Early bird (deadline betaling 31/12/2016)

  • (PhD)studenten € 40,-
  • Niet-studenten € 45,-

Normaal

  • (PhD)studenten € 45,-
  • Niet-studenten € 50,-

Voor deze prijs neem je deel aan beide competities en krijg je twee keer ontbijt, twee keer lunch, één keer avondeten (zaterdag), een slaapplek en een onvergetelijk weekend. We bieden geen korting als je aan slechts één dagdeel wil nemen of niet op het sportcentrum blijft slapen. Voor juryleden en vrijwilligers die niet deelnemen aan de competitie geldt een gereduceerde entreeprijs; zij hoeven alleen de bezoekersprijs voor het feest op zaterdagavond te betalen.

 

Annuleren en restitutie
In het geval dat je je inschrijving weer wilt intrekken, zijn hier de voorwaarden om je geld terug te krijgen:

Uitschrijving vóór 31/12/2016 (early-bird deadline):
100% restitutie

Vanaf 01/01/2017:
Je krijgt je geld terug als er iemand op de wachtlijst staat die jouw plek kan innemen. Als er geen wachtlijst is, en je meldt je af, ben je zelf verantwoordelijk om iemand te vinden die je plek kan innemen, zodat je je inschrijfgeld terug krijgt.